OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Errors with Book Library Pro (0 viewing) 
BookLibary Component Support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Errors with Book Library Pro
#1901
rygrath (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Errors with Book Library Pro 5 Years, 7 Months ago Karma: 0  
Greetings,

I seem to be receiving the following error when trying to enter Book Library PRO from the Component Menu. This is on a localhost setup. But, also happened when I tried putting it up live.

"Fatal error: Class 'mosCategory' not found in ...administrator/components/com_booklibrary/admin.booklibrary.php on line 1614"

Prevents me from getting to the setting screens.

Also happens when on the actual Book Library Page from the frontend as well when I have the Book Search Pro module enabled, gives the following

"Fatal error: Class 'mosCategory' not found in ...modules/mod_booklibrary_search_promod_booklibrary_search_pro.php on line 65"

This causes the page to not be formatted properly.

Was getting a similiar error with MosBack (the optional back button) I had to comment out the lines in the needed .php files to get it to work.

I'm hoping you can help me with this as it's one of the last issues before putting the site up live.

Thank you for your time
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2011/04/13 23:15 By rygrath.
  The administrator has disabled public write access.
#1903
admin (Admin)
Admin
Posts: 4861
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Errors with Book Library Pro 5 Years, 7 Months ago Karma: 61  
Difficult say where error.

For me all work good.

Do you use Joomla 1.5 ?
Book Library Free work for you good ?

Can you move that site online and give to us access to it ?
With that we will can say where error.

Thanks,
Ordasoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#1915
rygrath (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Errors with Book Library Pro 5 Years, 7 Months ago Karma: 0  
Thank you for your prompt reply. Apologies for my late reply. The problem seemed to have corrected itself when I uninstalled the Yootheme Zoo component.

I do have another question though, if you don't mind.

Prior to setting up our Amazon Affiliate ID we setup all our categories and books. Just yesterday we got the Amazon ID setup and I put it into the backend settings and saved.

I noticed that the "Buy Now" links are still using the tag "ORDA-20". After looking around I found that the URL is stored for each book with the old ID individually in the database. I'm guessing this is done when the book is setup and the information is fetched.

Does this mean I have to go through, delete all 400 of my books and add them again so it uses the correct Amazon ID in the URL field? I am hoping there is a much more sensible way of doing this.

Thank you again for your time.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#1916
admin (Admin)
Admin
Posts: 4861
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Errors with Book Library Pro 5 Years, 7 Months ago Karma: 61  
Hello,

Your amazon Affiliate ID - added in book link at time that book info fetching.

If you manual not changed some book details. You can use in Books manager window - button "Refetch info"
If you changed some book details, most simply way for you at adatabase create some small script for upgrade yours database.

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?