OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
RealEstate luxury problems (0 viewing) 
OrdaSoft template Support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: RealEstate luxury problems
#19827
01system (User)
Senior Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
RealEstate luxury problems 4 Months ago Karma: 0  
Dear support,
i have some problem with this template after you made for me the migration from an old version of the component:

1) In every house i see that alert

Errore
Currency in your house does not match administrator settings, maybe they have been changed. Please reselect currency in your house !


The currency is correctly set and i can't understand what is the problem

2) If you mouse over an house in the homepage " RealEstateManager Featured Pro" module, you can see that the title background is half cut

3) If you try to open any house you'll see that street view module does not display properly the place, it is all grey..

Can you please check these 3 problems please?

Thanks a lot, best regards

url: http://www.mediaconsul.it/web3
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19837
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2638
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:RealEstate luxury problems 4 Months ago Karma: 53  
Dear 01system,

We will try help you with all your queries.

1) Could you give link, where exactly do you see "all grey" color and specify in what browser did you use.

2) On home page we see only slider and section Sell..

Seems, that is not our Featured module?

3) For currency you need resave houses, seems you have changed currency in settings.

or turn off PayPal in administrator settings.

Thanks
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19848
01system (User)
Senior Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:RealEstate luxury problems 4 Months ago Karma: 0  
1) Try to see this house

www.mediaconsul.it/web3/index.php/it/com...s-v-199?Itemid=174

I use chrome, to be honest i didnt try nothing else, because using chrome, i can correctly see the streeth view in your demo template. Anyway it works with firefox.... but i'd like to make it work in chrome too

2) It is your module. Check attached image img1.png

3) Ok thanks i'll try to resave houses. Can you please tell me how to change required items to be ticked? I don't want to set Sqrt and bedrooms
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19866
01system (User)
Senior Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:RealEstate luxury problems 3 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
any news?

PS: street view is working, it was a browser problem!
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2016/06/06 13:21 By 01system.
  The administrator has disabled public write access.
#19872
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2638
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:RealEstate luxury problems 3 Months, 3 Weeks ago Karma: 53  
Hello,

Sorry for the delay in replying.

1) To change required items, please folow below post
ordasoft.com/Forum/RealEstateManager-com...nt/Page-3.html#17266


2) In our module included options show or hide: Price, Hits Description. I mean RealEstateManager Featured .

What module do you use?

Thanks
Taras
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19873
01system (User)
Senior Boarder
Posts: 46
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:RealEstate luxury problems 3 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
These are my module settings:

(you can also see in the top module inside "Locazione" menu voice)

 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2016/06/06 14:39 By 01system.
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?