OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
RealEstateManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Add field yo search form...
#19737
craion (User)
Fresh Boarder
Posts: 12
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Add field yo search form... 6 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
Hi: I am using the template... Empire...
I need to add to the Search Form, the option to search by states.

That is,... I add a field on the real estate manager, where I list the states, and then the option to search by them.
How could be done?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19748
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Add field yo search form... 6 Months, 2 Weeks ago Karma: 55  
Hello,

We could offer use extra fields and create new field - state

Follow below post

ordasoft.com/Forum/RealEstateManager-com...dd-fields.html#18720

Then you can add new filed state in search module.

For this you need buy pro version of module on our website, it allows includes extra fields in search.


If you would like any further information, please do not hesitate to contact us too.

Best Wishes,
Taras
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19768
craion (User)
Fresh Boarder
Posts: 12
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Add field yo search form... 6 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
Hi: I dont understand, I just need to add custom fields in a drop down, to search by states.

New York
Miami
etc.

look attached.

I dont need to set prices. Also have already bought the component,
where do I list the states?
How could be done?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19779
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Add field yo search form... 6 Months, 2 Weeks ago Karma: 55  
Hello,

You can add in search only extra fields, for this you need to have search module and component.

1) You need create extra field as mentioned in previous post
ordasoft.com/Forum/RealEstateManager-com...dd-fields.html#18720

2) and include it in search module. (follow attached image)

If you don't have search module you can buy it our website.

3) As you can see from demo and free version we have no drop down field for states.

You can follow our previous instruction and create new drop down field for states and include it in search

If you will have any other questions, please ask.
Best Wishes,
Taras
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19787
craion (User)
Fresh Boarder
Posts: 12
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Add field yo search form... 6 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
Hi: I have the Pro version as seen on screnshot, but do not have the option to add fields to search form, how can be done?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19801
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Add field yo search form... 6 Months, 2 Weeks ago Karma: 55  
Hello,

You need choose layout ADVANCED, and now you have Default.

On my image I have set ADVANCED.

Please, do the same and you will have possibility add extra fields in search.

Best Wishes,
Taras
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?