OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
How translate title of button, feature (0 viewing) 
RealEstateManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: How translate title of button, feature
#19935
ced1974 (User)
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
How translate title of button, feature 6 Months ago Karma: 0  
Hello,

I have a Pro version and have 2 questions:

1) how make to translate title, or features, for example, when your are in
My house in the website, I see two bottom "show my house" and "show my rent history" .
At the Bottom, I also have different buttons, Publish, Delete, Rent, Edit Rent,.... (see file in attachment)
I must change the translation in PHP file of Template and if yes, which file?

2) When I made a search or create my announcement, how remove for example the Price and the choice between "Rent and Buy"?

Thx in advance.

Ced1974
File Attachment:
File Name: Doc1.zip
File Size: 190600
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2016/06/10 13:58 By ced1974.
  The administrator has disabled public write access.
#19983
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:How translate title of button, feature 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 55  
Hello,

1. We have created RealEstateManager :: Language Manager. You can Rename any text field and backend fields with help RealEstateManager :: Language Manager.


Put any of Text Fields (for example - show my house) in Value constant choose Language and rename as you need

2. If you want delete values from search, you can do that only in search module.

If you want hide or remove values during adding house, please follow below post
ordasoft.com/Forum/RealEstateManager-com...nt/Page-3.html#17266

Thanks
Taras
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19988
ced1974 (User)
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:How translate title of button, feature 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
Hi Taras,

many thanks for point 1, it's now ok.
For point 2, to delete a value from search, it's also in this file:
website/components/com_realestatemanager and open file realestatemanager.html.php ?

Thanks in advance.
Ced1974
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#20030
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:How translate title of button, feature 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 55  
Hello,

No, in file realestatemanager.html.php values connected with display elements in house view, not in search.


As, I said - in Module Search
for Real Estate Manager you can hide fields or via code.

Provide more details - what do you want to delete and where?

And we will help You.

Best Wishes,
Taras
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?