OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Problem upload picture on front-end (site) (0 viewing) 
Please add sites what really use RealEstateManager component, please write about yours experience, tricks ...
Go to bottom Favoured: 1
TOPIC: Problem upload picture on front-end (site)
#19904
ced1974 (User)
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Problem upload picture on front-end (site) 6 Months ago Karma: 0  
Hi,

I have a problem when I upload the pictures from Joomla (via Media). When I see in joomla, the pictures are present, but
when I see in the front-end (site), I don't see the picture but only the icones.
I think that the problem come from the configuration on my FileZilla.
I have: site/www/new/components/com_realestatemanager/photos but when I check in the front end,
I see src: "./components/com_realestatemanager/photos
And so, site/www/new/ is not present.
Can you tell me, where can I add the missing info?

Thx
Ced1974
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19914
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problem upload picture on front-end (site) 6 Months ago Karma: 55  
Dear Ced1974 ,

Unfortunately we can not reproduce your issue, your website in not available.

It seems more issue of Joomla, than RealEstateManager сomponent.

Please, check below posts
docs.joomla.org/Adding_images

If you you upload in images in RealEstateManager, they must be there.

If you face with such problem You should be more specific.

Provide, correct link, where we can see icones.

Thanks
Taras
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19933
ced1974 (User)
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problem upload picture on front-end (site) 6 Months ago Karma: 0  
HiTaras,

here the link of my Website: www.immoechange.be/new
www.immoechange.be/new/index.php/fr/232/...artement-a-bruxelles

Please note that is not yet active the content is fictitious.

Another problem is, when I click in the menu "offre", I receive a message: Fatal error:
Allowed memory size .........(tried to allocate 14 bytes) .... html.php on line 65.
If I see in this file on line 65, I have: $key = preg_replace('#[^A-Z0-9_.]#i', '', $key);
So, what's the problem and the solution?

Thx

Cédric
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2016/06/10 11:55 By ced1974. Reason: add problem
  The administrator has disabled public write access.
#19985
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problem upload picture on front-end (site) 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 55  
Dear Cédric,

About: Fatal error:
1) Allowed memory size ...

Your PHP configuration at the server has a memory limit, which is rather low.
I'd recommend to set it to 32 Mb.

Please, contact your host provider to increase PHP's memory limit to 32 Mb.

or if you have access to php.ini follow in this way:

If so, search for memory_limit and change the value to 32M

If not, do you have a .htaccess file in your Joomla website root folder?
If so, add the following line:
php_value memory_limit 32M

If it not help, please provide us access from website and we will try find solution for you.

2) About images from 1 point not clear, seems page looks good.
www.immoechange.be/new/index.php/fr/232/...artement-a-bruxelles

Could you specify where exactly we can see problem?

Thanks,
Taras
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19987
ced1974 (User)
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problem upload picture on front-end (site) 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
Hi Taras,

for the first point, I sent email to the provider.
For the second, the problem is that I see the main picture (picture of building) but the 3 others (below) are represented
by an icon and not by a picture. It's possible to show also the really picture?

Thanks
Ced1974
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#20031
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problem upload picture on front-end (site) 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 55  
Hi Cédric,

Could you specify what do you mean by "really picture"?


RealEstateManager dispaly images, which have been uploaded.

You can crop that images.

Thanks
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?