OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Problem : (?) won't appear in component (0 viewing) 
SEF Translate component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Problem : (?) won't appear in component
#5059
USmilitaria (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Problem : (?) won't appear in component 4 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Hi,

I just installed the component and the module.
When I go to the component control panel, next to the fields there is a blue (?), so that to help us to set it up.
My problem is that when I over or click on it, nothing appears, so I don't know what to choose.

For example, for the translation method, I don't know if I have to choose the mode 1, mode 2 or mode 3...

My website : http:www.us-militaria.com

Can you help me ?

Thanks
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5066
admin (Admin)
Admin
Posts: 4856
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problem : (?) won't appear in component 4 Years, 2 Months ago Karma: 61  
Hello

In sefTranslate "blue mark" created for hint row, if you use default Joomla template - it must work, because we use default Joomla control for that.

If that for you not work, you may check Help page in sef Translate component - there are we described all main points - how work with sefTranslate component.

We have 3 different translate algorithms 1, 2, 3., you need self choose what best for you.
But we proposed use 1 algorithm - because it most safe for translate limit quota

Thanks
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?