OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
activation link for administrator not working (0 viewing) 
Simple membership Component-Modules Support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: activation link for administrator not working
#21580
BlueAtlas (User)
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
activation link for administrator not working 3 Months ago Karma: 0  
Hello,

I have an issue with the registration of the Simple Membership Component(in Joomla). I want to activate users by sending an activation link to the administrator but the admin does not receives any email for the same. I tried setting "New User Account Activation" to "Administrator" under the User menu but still the admin does not gets any email for the activation of user. Please let me know what settings are to be modified
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#21601
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:activation link for administrator not working 3 Months ago Karma: 55  
Hello,


thank you for your question.

You can go to admin area - components - Simple Membership: Settings - Admin notification settings and choose

Send message about new user registration: YES.

and in group setting you need choose How approve user: and choose way how admin will approve users: manual, after submit link in email and after buy.

+ of course you need add administrator email in field: Emails of administration - Admin notification settings

Seems, in this way.

If you would like any further information, please do not hesitate to contact us too.
Sincerely Yours
Taras
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?