OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Milleage issue
#11316
carlose36 (User)
Junior Boarder
Posts: 36
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Milleage issue 2 Years, 9 Months ago Karma: 0  
Hi.
I have a problem with Vehicle Manager Pro search module. You added milleage search for me but it doesn´t work. If I search for example Ford from 0 - to 150000 miles I only see vehicles with 0 miles, not all the cars under 150000. It seems that More than 200.000 works fine.
Can you check it?
Thank you very much. Regards, Carlos.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#11353
admin (Admin)
Admin
Posts: 4869
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Milleage issue 2 Years, 9 Months ago Karma: 61  
Hello Carlos,

i am sorry I not see nothing about your project.

Can you resend to us with help OrdaSoft contact form more details about that work and more details about that error.

That work for you before ?
What you last change before that stop work ?

Thanks,
ordaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#11358
carlose36 (User)
Junior Boarder
Posts: 36
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Milleage issue 2 Years, 9 Months ago Karma: 0  
I used Contact form before, but Viktor told me I have to use Forum.
The work was made on March 2013 (order number 2522) but I don´t know why it´s failing now. I want you check if it´s possible, if I have to pay I´ll do, no problem.
If I have to use Contact form told me and I´ll use again.

Thanks. Regards
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#11367
carlose36 (User)
Junior Boarder
Posts: 36
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Milleage issue 2 Years, 9 Months ago Karma: 0  
Hello again.

I´ve found where is the issue. I had a problem on September. The List Gallery didn´t work, I checked to show only 20 cars and navigation pages but I saw all the cars, not only 20 in each page. And Andrew gave me this solution on 12th of september:

Hello,

WQe comment for you row:
//$limit = $_REQUEST['Mileage']; line 2255

I not know who added that

Thanks,
Andrew

I suposed that line was added on milleage work, because I didn´t change anything there. This solved that problem but broke the milliage search on module. I´ve check it, I´ve deleted the coment and milleage search works perfect but I see all the cars again in the List of Vehicles when I search.
How can we solve this?
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2014/02/26 19:43 By carlose36.
  The administrator has disabled public write access.
#11378
admin (Admin)
Admin
Posts: 4869
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Milleage issue 2 Years, 9 Months ago Karma: 61  
Hello,

Please write to form only common questions what may interesting for every

Please to contact form write to us,
- what now not work,
-your old order details(what we changed for you)
and FTP and Admin access details,

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?