OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Problems with Vehicle Display
#12946
rapid (User)
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Problems with Vehicle Display 2 Years, 4 Months ago Karma: 0  
When you view a vehicle it will display the main image on the default 'Main' page... If I then click on the 'Options' tab (to display the options) and then navigate to another vehicle - the default landing page is now the 'Options' page when it should be the 'Main' page with the image. I've tried this in Chrome, FireFox and IE 11 - all the same.

Also I just noticed that in IE 11 the cursor disappears when rolling over the Main and Options tab.

Can I have a solution for both these issues please.

Thanks.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#12983
rapid (User)
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problems with Vehicle Display 2 Years, 4 Months ago Karma: 0  
Over 2 Days and NO Support?
Need some answers urgently please - I can't go live until Support Responds!
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#12994
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Problems with Vehicle Display 2 Years, 4 Months ago Karma: 55  
Hello,

sorry, but this conclusion is a feature of the component. We tested it on all browsers - it works well. Change settings - is a custom work.

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?