OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Vehicle manager -> Vehicles inbackend doesn't work (0 viewing) 
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Vehicle manager -> Vehicles inbackend doesn't work
#21147
soldati (User)
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Vehicle manager -> Vehicles inbackend doesn't work 3 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
Hello to all
I installed the basic component VehicleManager . When I go in the backend of VehicleManager and then on vehicles does not appear to me nothing and sends me on a white page .

Could you give me a hand to get it working ?
everything else works , except the page where i can add vehicles .

Thank you

Paolo
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#21229
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Vehicle manager -> Vehicles inbackend doesn't work 3 Months, 2 Weeks ago Karma: 55  
Dear Paolo,

The reasons can be different. First, need identify problem. You can try turn on errors in Global Configuration - Server - Error Reporting and see problem or You can give us
full FTP and admin access
and our team will try to find solution special for You, FTP and admin access You can send to our contact form.
ordasoft.com/contact-us-form


Link on website

Joomla Admin

username
password


FTP

FTP host

FTP username

FTP password



Thanks,
Taras
OrdaSoft team.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?