OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Pictures Not Being Deleted
#2378
bsntech (User)
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
BsnTech Networks
Pictures Not Being Deleted 5 Years, 1 Month ago Karma: 0  
I have the basic version.

It seems that if I remove some vehicles, the associated pictures are NOT deleted with the vehicle. This will eventually consume a lot of disk space.

Any idea as how this can be fixed?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#2379
bsntech (User)
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
BsnTech Networks
Re:Pictures Not Being Deleted 5 Years, 1 Month ago Karma: 0  
As an addendum - it only seemed to be that way for the example pictures - not sure why they wouldn't delete.

I created another vehicle and add some photos - and then deleted the vehicle and it worked fine.

HOWEVER - there is one picture that still remains that ends in _gallery.jpg that doesn't get deleted. I was able to fix this issue by editing the administrator/components/com_vehiclemanager/admin.vehiclemanager.php in three places.

Where there is the unlink(.... "_mini"... I copied that line and changed the _mini to _gallery.
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?