OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Purchased VM and parts of the site not working.... (0 viewing) 
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Purchased VM and parts of the site not working....
#4369
shawnm (User)
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Purchased VM and parts of the site not working.... 4 Years, 6 Months ago Karma: 0  
I recently purchased the Vehicle Manager components as well as the Template package. Now that the site is up and running for the most part, some things are not working correctly. This is a business website and it has been down for a month due to changing hosting services. I really need to get it back up running as soon as possible or at least in a workable state.

1) No way to edit the Make and type of vehicles.

2) Can't add vehicles from the front end.

Any help would be greatly appreciated.
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2012/05/22 20:31 By shawnm.
  The administrator has disabled public write access.
#4372
admin (Admin)
Admin
Posts: 4874
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Purchased VM and parts of the site not working.... 4 Years, 6 Months ago Karma: 61  
Hello,

Please be careful - if you bought from us template with component build in, you need use component what was built in. Because we special adjast that component for correct work with template, and all modules. We created for build in component special class and some time do some code change.

1) No way to edit the Make and type of vehicles.
For edit the Make and type of vehicles in vehicle manager - you need edit file:

{yours site}/administrator/components/com_vehiclemanager/makers_and_models.txt


2) Can't add vehicles from the front end.
We need know what exactly you install, what template, do you reinstall components and modules ...
also will be best if you will give to yours site admin access - with that we will can check where error.
Yours account details you may send to ordasoft contact form

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#4386
shawnm (User)
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Purchased VM and parts of the site not working.... 4 Years, 6 Months ago Karma: 0  
Ok I edited my makes and models txt file and it is working fine. Thanks for that help. I also re-installed everything and now I am able to add vehicles from the front end. I still have a problem with the template though. I install the Auto Dealership April 2012 template. The same problem occurs each time I install the template though. Here is a screenshot of the glitch.You can see the code on the right...shouldn't that be options and not code:

 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2012/05/24 09:30 By shawnm.
  The administrator has disabled public write access.
#4391
admin (Admin)
Admin
Posts: 4874
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Purchased VM and parts of the site not working.... 4 Years, 6 Months ago Karma: 61  
Hello,

Can you send to us fttp - access to yours site and we wil lfix that on you. Also we wil lresend to you new template after we will fix that.
Yours account details you may send with help OrdaSoft contact form

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#4464
shawnm (User)
Fresh Boarder
Posts: 10
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Purchased VM and parts of the site not working.... 4 Years, 6 Months ago Karma: 0  
Can someone tell me how to edit the "Type" of vehicles. I need to add other types of vehicles to choose from when adding vehicles.

Thanks
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#4465
admin (Admin)
Admin
Posts: 4874
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Purchased VM and parts of the site not working.... 4 Years, 6 Months ago Karma: 61  
hello,

If you have last version vehicle manager, you any fields may set through language files in folder:
{Yours site}/components/com_vehiclemanager/language

for vehicle type you need redefine constant: _VEHICLE_MANAGER_OPTION_VEHICLE_TYPE

If yours site support more one language - you need redefine that constant at all language files.

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?