OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Issue with search module
#5580
acuaweb (User)
Junior Boarder
Posts: 29
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Issue with search module 4 Years ago Karma: 0  
hi,I have a problem with the search module:
Search with the free text is ok. (no problem)
Search with the price range provides correct results but I did not understand how to create lists of prices (from - to)
Search by type of vehicle NOT FIND RESULTS although in reality these would
Search by the type of power NOT FIND RESULTS although in reality these would.

Can you help me?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5587
admin (Admin)
Admin
Posts: 4856
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Issue with search module 4 Years ago Karma: 61  
Hello,

What version data you use ?

Search by type of vehicle NOT FIND RESULTS although in reality these would
Sorry for me that work good

Search by the type of power NOT FIND RESULTS although in reality these would.
Sorry, we haven't so parameter, what exactly you mean ?

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5590
acuaweb (User)
Junior Boarder
Posts: 29
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Issue with search module 4 Years ago Karma: 0  
I used the file 2012-04-19 .... now updated to "mod_vehiclemanager_search_2_2_FREE_2012_08_21" but it seems that the situation is even worse.
Now any search I try to do I keep getting wrong results:
text search:
Any text you enter answers with the whole list of cars (without filters)

by type search:
any type you choose responds with "no results"

by maker search:
Any brand you select answers with the whole list of cars (without filters)

By model search:
Any brand and model you select answers with the whole list of cars (without filters).

maybe I'm doing something wrong?

unfortunately I can not show you the site because I'm developing on a local server. It would be important to resolve before going on-line
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2012/09/18 12:53 By acuaweb.
  The administrator has disabled public write access.
#5602
admin (Admin)
Admin
Posts: 4856
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Issue with search module 4 Years ago Karma: 61  
Hello,

Please check version vehicle manager - what you use.

If on ours site more new version please dounlod it and replace on self site below files:
If version data exactly as on yours site, we will need site access for check that error.

file for update:
{yours site}/components/com_vehiclemanager/vehiclemanager.html.php
{yours site}/components/com_vehiclemanager/vehiclemanager.php

Yours account infor you may send to OrdaSoft support form

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5621
acuaweb (User)
Junior Boarder
Posts: 29
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Issue with search module 4 Years ago Karma: 0  
I have the Vehicle Manager PRO 2.2.

at this point the only solution is to give you access to the site but not yet published.
I will do: publish the site without the search module public, I'll put it in a hidden page that will give you just will be visible online.

Do you agree?
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2012/09/20 09:34 By acuaweb.
  The administrator has disabled public write access.
#5628
admin (Admin)
Admin
Posts: 4856
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Issue with search module 4 Years ago Karma: 61  
Please.

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?