OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" (0 viewing) 
VehicleManager component support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner"
#5674
G9Cap (User)
Fresh Boarder
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" 4 Years ago Karma: 0  
Hi,

I am using the free version.

In the "description" area, no matter what i put there, it does not display at all. The descriptions entered in the demo content does not display either, I assume I have something turned off? How can I fix this please, I need the descriptions to show.

Also, in the "Owner" field, can I make that go away OR turn it off from showing OR can it allow me to enter whatever I want there?

It shows the admin person and site email which I do not want.

Thanks so much
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5676
G9Cap (User)
Fresh Boarder
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" 4 Years ago Karma: 0  
Nobody comes on here?
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5680
admin (Admin)
Admin
Posts: 4856
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" 4 Years ago Karma: 61  
Hello,

Sorry some time we reply not quickly, because need time for check that and if need for fix/

Please download last version Vehicle manager and update below files;

{yours site}/components/com_vehiclemanager/vehiclemanager.html.php
{yours site}/components/com_vehiclemanager/vehiclemanager.php

Thanks,
OrdaSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5790
G9Cap (User)
Fresh Boarder
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" 3 Years, 11 Months ago Karma: 0  
I updated the install but have the same problem!

What to do now??

It's strange because of this (please follow these instructions)

If you go here www.bowtieclassic.com/

Then look for "Classic cars for sale" and click it, You will see 3 vehicles but you will see there is NO description.
Go back to those links and look at all 3 cars, the same problem is there.

BUT

If you go to "Bowtie Classic - All Vehicles" link on the right and then select Classic cars from the list and then click the vehicles, the description DOES show!

That seems strange, any idea why please??? Thank You
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5805
admin (Admin)
Admin
Posts: 4856
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" 3 Years, 11 Months ago Karma: 61  
Hello,

Do you update files ?
Because if you do that - description must appear

Before update please do these files backups

Thanks,
Ordasoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#5809
G9Cap (User)
Fresh Boarder
Posts: 7
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Vehicle "Description" doesn't show up, and "Owner" 3 Years, 11 Months ago Karma: 0  
Yes, as I said in my very first sentence, I already updated the files prior to writing again but the problem is still there!
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?