OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Please add sites what really use VehicleManager component, please write about yours experience, tricks ...
Go to bottom Favoured: 1
TOPIC: Question
#19944
discofunk (User)
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Question 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
Hi to you I have a question for you I want to know if a option when your sold automobille con can master image (SOLD jar)

I am french dsl

thank you
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19980
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Question 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 55  
Hello,

Could you specify your question, please.

Thanks
Taras
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#19998
discofunk (User)
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Question 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 0  
Hello to you guys

I want to add option in Vehicle Sold Details colone Listing type:

I want to add Auto Sold

I you but a picture


thank you
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2016/06/14 18:47 By discofunk.
  The administrator has disabled public write access.
#20023
Taras (Admin)
Admin
Posts: 2858
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Question 5 Months, 3 Weeks ago Karma: 55  
Hello,
It is paid work - to add Sold Detail in Listing type.

It is not easy, for this need make a lot changes in code.

To get price, write on our contact form

ordasoft.com/contact-us-form

Thanks
Taras
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many eyes has a typical person?