OrdaSoft forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
OS Touch Slider module Support
Go to bottom Favoured: 0
TOPIC: problem with autoplay
#43706
promotionmart (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
problem with autoplay 4 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
I can't get the autoplay to work on my site, I don't know if it's a problem related to my template or if it's a problem of the free version
Can I have some more information?

site: http://vm3.promotionmart.it
 
Logged Logged  
 
Last Edit: 2020/05/07 13:08 By promotionmart.
  The administrator has disabled public write access.
#43711
admin (Admin)
Admin
Posts: 7038
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:problem with autoplay 4 Months, 2 Weeks ago Karma: 84  
Hello

For me, on your site autoplay works good

Regards
Ordasoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#43714
promotionmart (User)
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:problem with autoplay 4 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
By autoplay, I mean the image loop, the sequence stops on the last image and does not start from the first image
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#43716
admin (Admin)
Admin
Posts: 7038
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:problem with autoplay 4 Months, 2 Weeks ago Karma: 84  
hello

If you check "Advance settings" in OS Image Slider,
The "LOOP" settings in free version - is disabled.

Regards
OrdSoft team
 
Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top
What are you looking for?
Anti-spam question: How many head has a typical person?